Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 12 Temmuz 2017, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 1058 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz İlçe Yöneticileri Vali’yi ziyaret etti

Lüleburgaz İlçe Yöneticileri, Valilik görevine yeni atanan Vali Orhan Çiftçi’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
Lüleburgaz İlçe Yöneticileri Vali’yi ziyaret etti

Valiler Kararnamesi ile Kırklareli Valiliği görevine atanan Vali Orhan Çiftçi’ye kutlama ziyaretleri devam ediyor. Lüleburgaz İlçe Yöneticileri 10 Temmuz Pazartesi günü Vali Orhan Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tamer Nazmi Sezen, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ceyhun Alkan, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Ertuğrul Koç, CHP’li İl Genel Meclisi Üyeleri Bora Terzi, Gürcan Kırım ve Yeşim Girgin, Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz Nuri İşçioğlu, Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var ve Lüleburgaz Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç katıldı.

Ziyarette Lüleburgaz İlçe Yöneticileri Vali Orhan Çiftçi’ye Kırklareli’ne hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek