Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Temmuz 2017, Cumartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1854 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Masterler’e Zirve Mobilya’dan destek

Trakya Veteranlar Ligi’nde mücadele eden Lüleburgaz Masterler Zirve Mobilya ile sponsorluk anlaşmasına vardı.
Masterler’e Zirve Mobilya’dan destek

Bu yıl yeni seçilen yönetim Mehmet Yoldaş başkanlığında arayış içine girdiler ve Zirve Mobilya sahibi Erdem Uçak ile sponsorluk için anlaşmaya vardılar.

Başkan Mehmet Yoldaş yaptığı açıklamada, Lüleburgaz Masterler olarak artık 7 yılda tecrübe kazandıklarını ve neler yapılması gerektiğini öğrendiklerini söyledi. Sistemin, disiplinin ve takımdaşlığın altını çizen Yoldaş, yönetimdeki arkadaşları Çetin Yılmaz, Murat Kozçaz, Murat Kor ve Zeki Karaman’a arkasında durduğu için ve Erdem Uçak’a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

Erdem Uçak,  ilk olarak 30 adet formayı hediye ederken, Master Yönetimi’de 39numarlaı formayı Erdem Uçak’ta hediye etti.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek