Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Temmuz 2017, Cumartesi 09:21 tarihinde eklendi. 956 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Toplum Sağlığı Merkezi Kongre Meydanı’nda stant açtı

Lüleburgaz Toplum Sağlığı Merkezi tarafından vatandaşı sağlık konusunda bilinçlendirmek amacıyla stant açıldı.
Toplum Sağlığı Merkezi Kongre Meydanı’nda stant açtı

Kırklareli Halk Sağlığı Müdürlüğünün katkılarıyla Lüleburgaz Toplum Sağlığı Merkezi tarafından 14 Temmuz Cuma günü Kongre Meydanında stant açıldı. Vatandaşları bilinçlendirme amacıyla kurulan stantta Lüleburgaz Toplum Sağlığı Personeli Ebe Ebru Çimen ile Ebe Hayriye Yorulmazlar Lüleburgazlı vatandaşlara merak ettikleri konularda yardımcı oldular.

Ebe Ebru Çimen, stant’ın vatandaşları doğru yönlendirmek ve bilinçlendirmek için kurulduğunu belirterek, “Toplum Sağlığı Merkezi olarak açtığımız standımızda kolon kanseri, meme kanseri, rahim kanseri gibi hastalıklar hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor, vatandaşlarımızı doğru şekilde yönlendirmeye çalışıyoruz. Ayrıca organ bağışı konusunda vatandaşların merak ettiklerini cevaplıyoruz ve sigarayı bırakma konusunda da onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Standımız yarın(bugün) da açık olacaktır. Tüm Lüleburgazlı vatandaşlarımızı bekliyoruz.”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek