Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Eylül 2012, Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi. 1231 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Teniste sezon turnuva ile sona erdi

Lüleburgaz Tıp Merkezi’nin desteğiyle, Devlet Su İşleri İlçe Müdürlüğünün katkısıyla açılan tenis kursu, yaz dönemi çalışmalarını yapılan turnuva ile tamamlandı.
Teniste sezon turnuva ile sona erdi
Çalışmalar, beş kategoride gerçekleştirilen turnuvayla sona gelindi. Tenis antrenörü Enver Ordukaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çok güzel bir yaz sezonu geçirdik. Beş yaşından on altı yaşına kadar çocuklar tenisle tanıştı. Eğlenerek tenis oynamayı, optimin tenis, biyomekanik kurallar nelerdir ve modern tenisten ne anlıyoruz gibi çalışmalarıöğrendiler. Bunları geliştirmeleri ve kurallarıyla oynamalarıçok güzel bir duyguydu. Lüleburgaz’da bu sporu geliştirmek büyüdüğünü görmek çocuklarımızın boş zamanların spor alanlarında geçirmeleri beni hem mutlu ediyor hem de önümüzdeki kış sezonunda bu sporu nerede ve nasıl yapacağıyla ilgili düşünce içerisinde bırakıyor. Parke üzerinde bu sporu yapmak çocukların sağlığı açısından tehlike oluşturuyor. Ama zora kalındığı içinde yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bu nedenle tenis kortunun zemini farklı olmasıyla beraber kapalı kortların maliyeti de çok değil ama yeri mekânı çok önemli. Yerel yöneticilerimiz biraz olsun bizleri dikkate alır ve bu sporu Lüleburgaz İlçemizde gelişmesinde katkıda bulunursalar inanıyorum ki Lüleburgaz’dan başarılı sporcular çıkartmak zor değil. Devlet Su İşleri içinde bulunan tenis kortunda puanlı turnuvamız devam etmekle birlikte tüm halkımızı seyretmeye bekliyoruz. Kış okulu kayıtlarımızda devam etmektedir.   Müracaat telefonumuz 0533 778 03 68 nolu telefondur” dedi.
Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek