Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 09 Ağustos 2017, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 1167 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den uzun Pazartesi toplantısı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün partisi binasında yapıldı. 12.30’da başlayan toplantı saat 14.45’da sona ererken Milletvekili Turabi Kayan 43 dakikalık konuşma ile rekor kırdı.
CHP’den uzun Pazartesi toplantısı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. 12.30’da başlayan toplantı saat 14.45’te  sona erdi.

Oldukça uzun süren toplantının gündemini AKP MYK üyesinin “YENİ DEVLET KURULUYOR” açıklaması, Lüleburgaz’da ÇEVREYOLU sorunu ve “Delege Seçimleri”hazırlıkları oluşturdu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, ülke gündemi ve yerel gündemi değerlendirdi.

CHP’nin önceden hükümeti uyardığı her olayın daha sonra hem ülkenin hem de hükümetin başına dert olduğunu belirten CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ülkeyi bugün düştüğü kötü durumdan da CHP’nin çıkartacağını söyledi.

AKP, MYK Üyesinin “Yeni Devlet Kuruluyor” açıklamasının aslında AKP’nin Türkiye için düşündüğünü itirafı olduğunu de belirten Kaya; “Bu söz AKP’nin halktan gizlediği gerçek yüzüdür” dedi

Lüleburgaz’da çevre yolunun olmasının nedeninin Lüleburgaz Belediyesi olarak gösterildiğini de belirten Başkan Kaya; “Lüleburgaz’da çevre yolu yapılmamasını en büyük sorumlusu Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları’dır. Lüleburgaz Belediyesi’nde 10 yıl İmar İşleri Müdürlüğü görevini yürüten  AKP’nin şimdiki Milletvekili Selahattin Minsolmaz da bunu iyi bilmektedir” Dedi.

Delege seçimlerine de değinen Kaya, ilçe başkan adayları Alaaddin Güncer ve Şeref Dinçer’le görüşmeler yaptığını Zeki Akın’ın da diğer adayların katıldığı her şeye katılacağını söylediğini ifade etti. Kaya; “CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak  seçimlerin en güzel şekilde yapılması için gerekeni yapacağız” dedi.

Özgür Kaya’nın konuşmasının ardından sırası ile Ahmetbey Eski Belediye Başkanı Recep Ayaz,  Sahir Uçar,  Düğüncübaşı Delegesi Mümin Putuş, Hakan Dedeoğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker,  CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve DSP Lüleburgaz Kurucu Başkanı Vecdi Özyürek birer konuşma yaptı.

Toplantıda 43 dakika konuşma yapan CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan rekor kırarken,  Trakya Birlik, buğday fiyatları,  ülkemizin aleyhine çalışan aydınlar,  darbe girişimi, mecliste yapılan kısıtlamalar  hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Turabi Kayan,  Atatürk’ü kötüleyen kişilerden birinin de Can Dündar olduğunu belirterek Mustafa isimli film ile Atatürk’ü kötülediğini ve Almanya’ya kaçtığını söyledi.

DSP Lüleburgaz Kurucu Başkanı Vecdi Özyürek ise parti içinde kavga yapılmaması gerektiğini söyledi.

12.30 da başlayan toplantı saat 14.45’te sona erdi.

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek