Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Eylül 2012, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1325 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem imza

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı, dün 12.30-14.00 saatleri arasında parti binasında yapıldı.
CHP’de gündem imza
Toplantıya İlçe Eğitim Sekreteri Münevver Enginol ile İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Kenar başkanlık yaptı.
Toplantıda bir konuşma yapan Sevgi Kenar “Atatürk Türkiyesi’ni yok etmek için hazırlanan Balyoz davasında Türk Ordusu’na destek vermek için İlçe Başkanımız Turabi Kayan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri bugün (dün) Silivri’ye gitti.” Dedi.
Toplantıya CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Av. Emrah Arslan, TEMA Lüleburgaz Temsilcisi Hakan Dedeoğlu, ile birlikte partililer katıldı.
Toplantıda bazı üyeler imza toplanacak diye duyduklarını bunun aslının olup olmadığını sordular.
 Sevgi Kenar, yaptığı açıklamada “Biz CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü olarak yerel seçimlerin startını verdik. Bunun çalışmalarına başladı. Bu imza işini çıkartanlar ön seçim delegelerinin demokratik hakkını engellemek isteyenlerdir” dedi.
Ahmetbey’den Lütfi Kıpçak’ın “İlçe Yönetimin il yönetimi ile arasının bozuk olduğunu duyuyoruz. Böyle şeyler olmamalı” şeklindeki sözlerine ise CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Av. Emrah Arslan cevapladı.
CHP, Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün, CHP Kırklareli İl Yönetimi ile ilgili herhangi bir sorunu yok zaten olamaz. İl Yönetimi olarak CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün yıllık çalışma programı bize iletildi. Buna göre eğitim çalışmalarına başlayacaklar. “ dedi.
Emrah Arslan’ın ardından söz alan Emekli Öğretmen Mustafa Gerenli, Lüleburgaz’da çok fazla gürültü ve görüntü kirliliği olduğunu belirterek bunun çözülmesi gerektiğini söyledi.
TEMA Lüleburgaz Temsilcisi Hakan Dedeoğlu’da yaptığı açıklamada “Kavaklı’da bulunan açık cezaevinde tarım ürünleri yetiştiriliyor. Bu da bölgede bulunan tarımla uğraşan çiftçilere olumsuz yansıyor.   Bunun yanında, bölgemizde bulunan çiftliklerdeki hayan atıkları ve bu çiftlikler kullanılan kimyasallar doğaya kontrolsüz bırakılıyor. Bunun da bir an önce kontrol altına alınması gerekir” dedi.
CHP üyesi Özgür Kaya’da yaptığı   konuşmada “Lüleburgaz Belediyesi tarafından stratejik plan hazırlanmış. Bundan partinin haberi yok. Buna bizlerin de katkı sunması gerekir. Bunun yanında artık yerel seçimlerin konuşulduğu günlerde imza toplanması yanlış olur. Lüleburgaz merkezin yanı sıra beldelerimizde bulunan belediyelerin de CHP’li olması gerekir” dedi.
Ertan BAYER
 
 
 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek