Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Eylül 2017, Cumartesi 09:21 tarihinde eklendi. 1514 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’da Güdücüoğlu dönemi başladı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Lülebrugazspor Mustafa Gönülalan’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Yüksel Güdücüoğlu’nu getirdi.
Lüleburgazspor’da Güdücüoğlu dönemi başladı

Lüleburgazspor’da son 12 senedir altyapı antrenörlüğü yapan Yüksel Güdücüoğlu, A takımın başına getirildi. Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Şenol Turan yaptığı açıklamada, 3 yıllık bir yapılanmanın içerisine girdiklerini ve borçsuz bir kulüp yaratmak istedikleri için bu kararı aldıklarını belirtti.

Başkan Turan, “3 yıl sürecek bir yapılanmanın içerisine girdik. Bu nedenle Lüleburgazspor’u çok iyi tanıyan ve son 12 senedir Lüleburgazspor altyapısında emek veren başarılı hocamız Yüksel Güdücüoğlu’nu takımın başına getirdik. Amacımız borçsuz bir Lüleburgazspor yaratmak. Yüksel hoca’nın yardımcılığını Özay Hoca ve kaleci antrenörümüz Abdullah Hoca yapacak. Ayrıca altyapıya da yine Yüksel Hoca bakmaya devam edecek.”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek