Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 03 Ekim 2017, Salı 09:11 tarihinde eklendi. 1113 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi ödüllerini kutladı!

City Awards 2017 Umut Işığı Ödülü Kategorisinde Yılın İlçe Belediyesi ve Geleceğin Şehri ödüllerine layık görülen Lüleburgaz Belediyesi, ödüllerini düzenlenen törenle kutladı.
Lüleburgaz Belediyesi ödüllerini kutladı!

Lüleburgaz Belediyesi Zemin Katı’nda düzenlenen ödül törenine, Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Meclis üyeleri ve Belediye personelleri katıldı. Lüleburgaz Belediyesi personellerinin ödül hakkındaki düşüncelerinin yer aldığı kısa tanıtım filmiyle başlayan tören, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın konuşması ile devam etti.

Konuşmasında ekip vurgusu yapan Halebak, gerek sosyal medyadan, gerekse farklı mecralardan bizi acımasızca, eleştirenlere teşekkür etmek istiyorum. Onlar sayesinde biz bu ödülleri alıyoruz” dedi.

 

‘EN BÜYÜK ÖDÜL KARŞILIKLI BİRBİRİMİZE VEREBİLECEĞİMİZ SEVGİDİR’

Halebak; Beni aslında heyecanlandıran izlediğimiz video oldu. Birçok yerden ödül alıyorum. Alabileceğimiz en büyük ödül karşılıklı birbirimize verebileceğimiz sevgidir. Bundan büyük bir ödül olmadığını anlıyorum. Biz hep beraber çok çalışıyoruz. Bu yalnızca Lüleburgaz halkı tarafından takdirle karşılanan bir şey değil. Hiç hayatlarında Lüleburgaz’ı görmemiş, gelmemiş insanlar tarafından, Avrupa Konseyi, Birleşmiş Milletler Organizasyonu ve Türkiye’nin birçok yerinde ödül almaya gittik ve taktirle karşılandı. Yılın Belediyesi ödülü, Belediye Başkanı ödülü değil, tüm ekibe verilmiş bir ödüldür. Bu belediye çalışanlarına, kent çalışanlarına verilen ödüldür. Bu nedenle bu ödül beni çok mutlu etti. Bunun en güzel tarafı bir ekip olarak bir mücadele edip, mücadelenin karşılığında taktirle karşılanmak gerçekten çok hoş. En önemlisi bizi, Türkiye’de ki tüm Belediyelerden ayıran diğer Belediyelerin ya geçmiş işleri yaparken, Lüleburgaz tamamen onların dışında ne dünü ne de bugünü değil tüm geleceği kapsayacak bir şekilde planlar yaparak çalışıyor. Dışarıdan bir gözün bunu görebiliyor olması çok ilginç gelmişti bana. Bunun karşılığında da geleceğin şehri ödülünü aldık.

‘BİZİ ELEŞTİRENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM, ONLAR SAYESİNDE ÖDÜL ALIYORUZ’

 Biz bütün olarak hareket ettiğimizde kentte bizimle hareket ediyor. Birçok yere gidiyorum. Beni gördüklerinde insanlar ayağa kalkıyor. Hepsi Belediye Başkanı, söyledikleri çok farklı bir şey var. Sen farklı şeyler yapıyorsun. Paramız var mı? var. peki Lüleburgaz halkına verdiğimiz sözleri yerine getiriyor muyuz? Evet, çok çalışıyoruz. Bunları ödüllerle tescil ettiriyoruz. Bundan mutlu olmayanlar da var mı? onlar da var. ben, son sözüm olarak şunu söylemek istiyorum. Gerek sosyal medyadan, gerekse farklı mecralardan bizi acımasızca, eleştirenlere teşekkür etmek istiyorum. Onlar sayesinde biz bu ödülleri alıyoruz. Ben bu ödülleri yalnızca çaba sarf eden sizlere değil, onlara da ithaf etmek istiyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Halebak’ın konuşmasının ardından tören, pasta kesimi ve hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek