Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Ekim 2017, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1121 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’un konuğu Sultangazispor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde(BAL) mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor yarın sahasında Sultangazispor’u konuk ediyor.
Lüleburgazspor’un konuğu Sultangazispor

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda 8 Ekim Pazar günü (yarın) saat 15.00’da Lüleburgazspor ile ligin güçlü ekiplerinden Sultangazispor karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Volkan Uçkan, Cenk Fatih Demirci, Mücahid Adem Çelebi ve Gökhan Alkayalar hakem heyeti yönetecek.

Henüz mağlubiyetle tanışmayan Sultangazispor önünde 3 puanla tanışmak isteyen Lüleburgazspor maça mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor. Lüleburgazspor geçen hafta Uzunköprüspor deplasmanından 1 puan koparmayı başarmış ve ligdeki ilk puanını almıştı. Sultangazispor ise 2 maçta 4 puan toplayarak ligde şuan 3.sırada bulunuyor.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek