Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 31 Ekim 2017, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 1280 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İlçe Kongresi 3 Aralık’ta yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığının her Pazartesi gerçekleştirilen haftalık olağan toplantısı yapıldı.
CHP İlçe Kongresi 3 Aralık’ta yapılacak

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Lüleburgaz’da kongre tarihi olarak 3 Aralık tarihini belirlediklerini ve bu tarihi Genel Merkez’e ilettiklerini söyledi.

Kaya, “Partimizde demokrasiyi korumaya, ülkemize ışık olmaya devam ediyoruz. Delege seçimlerinde ki gösterdiğimiz demokratik olgunluk ve anlayışla bunu tüm Türkiye’ye ispat etmiş durumdayız. Tek bir delege için her yere sandık getiren Cumhuriyet Halk Partisi geleceğin teminatı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Delege seçimleri sonucunda 400 delegemiz oluşmuş ve bu 400 delegemiz, bu ülkeyi kuran Ataları gibi bu bayrağı taşıma hakkı elde etmiştir. Ben buradan 400 delegemizi de tebrik ediyorum. Değerli arkadaşlar, delege seçimleri bittikten sonra elbette ki İlçe Kongremizin tarihini de belirlenmesi meselesi var. Bununla ilgili olarak da bir toplantı gerçekleştirdik. İlçe Başkanlığı toplantısında bizden istenen Aralık ayında İl Kongresinin bitirilmesiydi. Ocak ayında da Kurultayın yapılması planlanıyor. Bundan sonra CHP artık yüzünü tamamen sokağa dönecek ve AKP’den bu ülkeyi kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Toplantıda, en uygun tarihin 3 Aralık olduğunu Genel Merkez’e bildirdik. Diğer ilçelerimizde daha erken olacak kongreler. Lüleburgaz AKP’nin Trakya’daki ilerleyişini durduran bir kaledir. Bu kalenin planlanması için iyi organize olması gerekiyor ve bunun içinde 3 Aralık tarihini Genel Merkezi’mize ilettik” dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek