Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Kasım 2017, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 889 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TREDAŞ’tan muhtarlara bilgilendirme toplantısı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Kırklareli Bölge Müdürlüğü, Lüleburgaz’da bulunan muhtarlara yönelik olarak bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
TREDAŞ’tan muhtarlara bilgilendirme toplantısı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Kırklareli Bölge Müdürlüğü, “Mutlu Müşterim Projesi” kapsamında Lüleburgaz’da bulunan muhtarlara yönelik olarak bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Dün, saat 10:30’da ST Senator Restaurant’ta düzenlenen bilgilendirme toplantısına TREDAŞ Kırklareli İşletme Müdürü Mesut Çamdere, Lüleburgaz Başmühendisi Aydoğan Erörgün, Basın Yayın Şefi Ergün Akgün, Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda, TREDAŞ’ın başlattığı Mutlu Müşterim Projesi, muhtar hattı ve TREDAŞ’ın Lüleburgaz Bölge Başmühendisliğince yapılan yatırımlar kapsamında bilgilendirmelerde bulunuldu.

 ‘TRAKYA GENELİNDE 150 MİLYON TL YATIRIM’

TREDAŞ’ın 2017 yılı içerisinde yatırımları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Lüleburgaz Başmühendisi Aydoğan Erörgün; Trakya genelinde 2017 yılı için şebeke tesis yatırımlarımıza ayrılmış olan bütçe tutarımız 150 milyon TL’dir.  Özelleştirme öncesi yapılan yatırım miktarı, 5 katına ulaşarak yıllık ortalama 180 milyon TL seviyesine getirilmiştir. 2017 yılı yatırım planımız kapsamında şebeke tesis yatırımları için ayrılmış olan bütçemizin çalışmaları devam eden yaklaşık 300 adet projesi bulunmaktadır. Ayrıca sanayi yatırımları, şehir şebekeleri ve kırsal dağıtım hatları kapasite artış ve yenileme çalışmalarımızda devam etmektedir, dedi.

Mutlu Müşterim Projesi nedir?

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş’de “Müşteri Memnuniyeti” herkesin en yüksek önceliğidir. Trakya Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon vatandaşımıza elektrik enerjisini kesintisiz, kaliteli ve sürekli sunmak için 7 gün 24 saat esaslı hizmet sunan TREDAŞ, müşterilerinin memnuniyetini de aynı ölçüde önemsemektedir. İç ve dış paydaşlarının memnuniyetini ve beklentilerini esas alan hizmet anlayışı sunmak adına teknoloji ve insan kaynağı gelişimini sürekli destekleyen kaliteli yönetim yaklaşımları ile sizlere ulaşıyoruz. Alternatif kanallarımızın sayısını arttırarak, müşterilerimize kaliteli hizmeti en hızlı şekilde sunma hedefiyle “Mutlu Müşterim” projesini adım attık. Mutlu müşterim projesiyle 20 bin km2 alanda Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinin genelini kapsayan bölgemizde, yerel ve ulusal paydaşlarımızın TREDAŞ ile ilişkisinde hızlı ve etkin çözümler öneriyoruz.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek