Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Ekim 2012, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 1736 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’dan yaylım ateşi

Lüleburgazspor Yönetim Kurulu Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanan Babaeskispor maçında yaşanan olaylarla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.
Lüleburgazspor’dan yaylım ateşi
Maçın devre arasında yaşanan olayları kınayan bir açıklama yayınlanan Kulüp Başkanı Akif Beşer, “Bizler Lüleburgazspor Kulübü yönetimine büyük taraftarlarımızın oyuyla seçilince ilk önce yerel, teknik kadro, yerel futbolcu ve yerel spor kulüplerimizle birlik ve dostluk amaçlı bir spor kulübü olmak için çok mücadele ettik. Ama sadece Lüleburgazspor’u sevmek yetmiyormuş, ne yerel yönetim ne kamu yönetimi ne de esnaf arkadaşlarımızdan gerekli desteği göremedik fakat bizler yılmadık ve sezona elimizden geldiğince hazırlanıp ilk maçımıza çıkmak üzere Kırklareli Şehir stadına gittik. İşte burada tüm bu mücadelenin aslında bir boşa çaba sarf etmek olduğunu gördük. Oradaki stat görevlisinden tutunda emniyet görevlileri dahil Lüleburgazspor’a nasıl düşmanca davranış içinde olduklarını gördük bu arkadaşlar spor yapılması için devletin görevlileri ve kolluk kuvveti emniyet güçlerinin de tavrı bizleri çok üzmüştür ve iki taraftarımız ihmal yüzünden hastanelik oldu. Bir de emniyet görevlisi hastanelik oldu ve bu olaylardan dolayı Kırklarelispor taraftarı ve Babaeskispor taraftarları bir olup Lüleburgazspor ve Lüleburgazspor’un asil ve güzel taraftarlarına şiddet küfür ve her türlü sportmenliğe yakışmayacak olayları yaptılar. Bizim asil ve yürekli taraftarımız sükûnet içinde bunlara karşılık vermediler hepsine çok teşekkür ederiz” dedi.
Sadece futbolcuları kutlarız!
Bu olaydan sonra spor kulübü yönetimi olarak bizlerin neden bu kadar çok uğraşıp da spor hariç her türlü terbiyesizliğin yapıldığı bir grubun içinde olduğumuzu düşündük ve bir idman sahası olmayan bir maç yapma futbol sahası olmayan bir spor kulübü yönetmek ne kadar zor olduğunu ve hiçbir destek moral almadığımız spor kamu oyununda bunları çok iyi düşünmesi gerekmektedir ve bu güzide ve mazisi başarı ile dolu kulübün böyle olayların içinde olması bizi derinden üzmüştür ve bu olayları yönetim kurulu olarak bu Pazar günü, olan olaylardan dolayı bu olayların içine girenleri ve buna göz yumanları kınıyoruz ve galibiyetin den dolayı da sadece Babaeskispor futbolcularını kutlarız” ifadelerini kullandı. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek