Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 26 Aralık 2017, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 3062 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tayfun Okan Çobancık CHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığında düzenlenen haftalık olağan halk toplantısında Ziraat Yüksek Mühendisi Tayfun Okan Çobancık, CHP Kırklareli İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.
Tayfun Okan Çobancık CHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP Lüleburgaz İlçe Binasında 25 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen halk toplantısında Ziraat Yüksek Mühendisi Tayfun Okan Çobancık CHP İl Başkan Adayı olduğunu açıkladı. Çobancık yaptığı açıklamada, “Hepimizin bildiği üzere ülkemiz şuan fiili bir başkanlık rejimi yaşıyor. Bu fiili durumu durduracak güç sadece Cumhuriyet Halk Partisi’dir. İnanıyorum ki, 2019’da yapılacak yerel ve genel seçimlerde bu gidişata dur diyeceğiz. Başkanlık sistemi ile kazanılmış tüm hak ve anayasal özgürlüklerimizi, bir kişinin yetkisine bırakmayacağız. Atatürk devrimlerini benimsemiş ve savunan her üyemizin bu mücadeleyi vereceği aşikârdır.

Biz CHP Kırklareli Örgütü olarak 2019’da yapılacak yerel ve genel seçimlerde çok daha fazla çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. Kırklareli’mizde, tüm partililerimiz ve seçmenlerimiz ile birlikte, sonuna kadar Cumhuriyet ve Atatürk devrimlerini, tek adam rejimine karşı koruyacağımızdan, tam bağımsız mücadelemizi sonuna kadar götüreceğimizden ve 19 Mayıs 1919’un 100. Yılında Kuvâ-yi Milliye ruhunu bedenlerimizin her hücresinde tekrar hissedeceğimizden zerre kadar şüphemiz yoktur. Önümüzdeki süreç gerçekten çok önemli. 2019’da yapılacak seçimlere, belki de olası bir erken genel seçime, yenilikçi, azimli, mücadeleci, dinamik, akılcı ve katılımcı yönetimlerle gitmemiz, tüm üyelerimizin ortak fikri olarak görünmektedir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da açıklamalarında vurguladığı bir noktaya dikkatlerinizi çekmek isterim. Parti bayrağımızı ele alarak, iktidar olma mücadelesi vereceğimiz bu süreçte, il yönetim kurulundan hangi sebep için olursa olsun istifa etmeyecek Atatürk devrimcilerine ihtiyacımız var. Partililerimizin ve seçmenlerimizin, bu tam bağımsızlık mücadelesinde yeri, yanı başımız olmalıdır. Bir birine güvenen, seven, saygı duyan, mutlu insanlar olarak seçim çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bu kapsamda tüm ilçe yönetimlerimiz ve il yönetimlerimizin alacakları karar ve eylemlerde ortak mutabakat ve şeffaflık sağlayacağımıza ortak icraatlar da bulunacağımıza inancımız tamdır. Kongreler sürecinde görüştüğümüz tüm partililerimizin birlik ve beraberlik istediklerine şahit olduk. Nerede ise tüm parti üyelerimizin söylemlerinde parti içi adalet ve birliktelik mesajları vardır. Bu talep yerel siyasette değişimin kaçınılmaz olduğunun bir göstergesiydi. Artık bu değişim başlamıştır ve bembeyaz devam edecektir. Hedefimiz; ilimizdeki tüm belediye başkanlıklarını almak, daha çok Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi kazanmak ve Meclis’e 3 Milletvekili kazandırarak tulum çıkartmaktır. Bu çizgide eğilip, bükülmeden dümdüz ilerleyeceğiz. Bugüne kadar siyasi hayatımda hiçbir zaman görev istemedim, bana verilen görevden ya da görev bildiğim hiçbir eylemden de kaçmadım. Bugün ise karşınıza onurlu ve bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir göreve talip olduğumu belirtmek için çıktım. Tüm üyelerimizin desteğini yanımda hissederek CHP Kırklareli İl Başkanlığına adayım.” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek