Koray Başkan’ın acı günü
Trakya'da
Milletvekili Fahri Özkan’dan basın açıklaması
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANI yapıldı
Bu haber 30 Aralık 2017, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1262 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de aday sayısı ikiye yükseldi

CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nda 7 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan CHP İl Başkanlığı seçimleri için İl Başkan adaylığını ilk açıklayan Tayfun Okan Çobancık olmuştu.
CHP’de aday sayısı ikiye yükseldi

Okan Çobancık 25 Aralık 2017 Pazartesi günü CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda CHP Kırklareli İl Başkan adayı olduğunu açıklamıştı.

Okan Çobancık’a CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ile Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP  Kırklareli Merkez İlçe Başkanı  Gürcan Saatçi, İnece Belediye Başkanı Şahabettin Vardar, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Büyükkarıştıran Belde Başkanı Ertuğrul Çamlıca’nın destek verdiği öğrenildi.

27 Aralık 2017 Çarşamba günü ise  Tuna Soykan da CHP Kırklareli İl Başlan adayı olduğunu açıkladı.  Tuna Soykan  ise Kırklareli’nin milletvekilleri Turabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu ile birlikte Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaş Balyemez,  CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, CHP Vize İlçe Başkanı Ercan Özalp,  CHP Pınarhisar İlçe Başkanı Volkan Ertan tarafından Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’nın makamında yapılan tartışmalı toplantı sonrasında CHP Kırklareli İl Başkan  adayı gösterildi.

İki yıl önce yapılan İl Başkanlığı seçimlerinde Lüleburgaz tarafından desteklenen ve 1 oyla seçim kaybeden Tuna Soykan’ın iki yıl önceki rakipleri tarafından desteklenmesi ise; “Lüleburgaz’ı harcamak isteyenler İlçe Başkanlığı seçimlerinde yenilince Tuna Soykan’ı aday göstererek Lüleburgaz’ın 226 delegesinden oy çalıp Lüleburgaz’ın  gücünü bölmek istiyor. Bakalım Lüleburgaz delegesi bu oyunun farkına varacak mı”  şeklinde yorumlandı.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek