Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 26 Ocak 2018, Cuma 09:31 tarihinde eklendi. 861 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İnsan Kaynakları 2017 yılını değerlendirdi

Lüleburgaz Belediyesi birim müdürlerinin sunum yaptığı 'Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı’nda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Dilek Çetin Çivi, 2017 yılında yapılan faaliyetler hakkında sunum yaptı.
İnsan Kaynakları 2017 yılını değerlendirdi

Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde gerçekleştirilen 2017 yılı değerlendirme toplantısında sunum yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Dilek Çetin Çivi, 2017 yılında müdürlük tarafından yapılan çalışmaları anlattı. Çivi, yaptığı sunumda “Lüleburgaz Belediyesi 2017 yılında 90 işçi, 139 memur, 17 tam zamanlı sözleşmeli personelle birlikte işlemlerini yürütmüştür. Müdürlüklerin ihtiyacına bağlı olarak 5 ay 29 gün süreli olmak üzere 10 geçici işçi istihdamı da gerçekleşmiştir. Personelimizin cinsiyete göre dağılımına baktığımızda %29 kadın, %71’inin ise erkek olduğunu görüyoruz. Yaş ortalamamız 41, personelimizin %40’ı ise Yüksek Okul ve üzeri eğitim görmüştür. 2017 yılında 15 Zabıta Memuru ve 10 itfaiye eri olmak üzere 25 arkadaşımız aramıza katıldı. 13 emekli, 4 nakil ve 2 istifa ederek aramızdan ayrıldı. Biz 2017 yılına kadar eğitimlerimizi mevzuat eğitimleri, teknolojik yeterliliğe göre eğitimler, kişisel gelişim eğitimleri ve iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri olarak gruplandırdık. Bu yılda bu başlıklarla çalışmaya devam ettik. 2017 ile birlikte işe yeni başlayan arkadaşlarımız için geniş ölçekli bir işe alıştırma ve oryantasyon süreci gerçekleştirip bunun sonunda da bir sınav gerçekleştirdik. Bu yılın benim açımdan en çarpıcı noktası ise kurumsal sosyal sorumluluk noktasında almış olduğumuz eğitimlerdi. Yeşil Yaka Çalışan, Sosyal Etki Değerlendirme, Sosyal Finansman, İnsan Haklarına Saygılı Yönetim başlıkları altında eğitim programlarına katılım gösterdik. Bunları yaptığımızda kişi başı eğitim saatimiz 9’dan 25’e yükseldi ve yılı 2 küçük iş kazası ile atlattık. Sürdürülebilir kalkınma hedeflerini koymamızın sebebi ise kurumsal sosyal sorumluluk alanında alınmış olan eğitimlerin sonuçlarını görebileceğimiz bir tablo olmasıdır. Burada 17 hedef var. Bu hedefte bir ya da birkaçına hizmet eder hale gelindiğinde siz Kurumsal Sosyal Sorumluluğunuzu yerine getirmiş oluyorsunuz. Stratejik plan ve performans noktasında faaliyetlerimizin %77’sini gerçekleştirebildik. Bütçemizin de %93’ünü kullandık.” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek