Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Ocak 2018, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 6409 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Gençlik Zeytin Dalı Harekâtına Kan Bağışıyla destek oldu

AK Parti Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de bulunan terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtına kan bağışında bulunarak destek verdi.
AK Gençlik Zeytin Dalı Harekâtına Kan Bağışıyla destek oldu

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından Türk Kızılayı işbirliği ile 28 Ocak Pazar günü Bercadia AVM’de Kan Bağış Kampanyası düzenlendi. Saat 11.00’da başlayan ve akşam 20.00’a kadar devam eden kampanyaya AK Parti Evrensekiz Belde Başkanı Sadettin Kuşku’da katılarak destek verdi.

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı yaptığı açıklamada, Türkiye'nin, hem içte hem de ülke sınırları dışında terör unsurları ve dış mihraklarla mücadele ettiğini belirtti. Kayalı, “Bu kapsamda Mehmetçik'in bir haftadır Suriye topraklarında ülkenin geleceğine, birlik ve bütünlüğüne kast eden terör unsurlarına yönelik harekât gerçekleştirdiğini görüyoruz. Harekâtta oluşabilecek herhangi bir kan ihtiyacını gidermek ve Türk Kızılayı’nın kan stoklarında kış aylarında yaşadığı sıkıntıya katkı sağlamak adına geçen yıl olduğu gibi bu yılda Lüleburgaz’da vatandaşlarımızı kan bağışı yapması konusunda teşvik etme çalışmamızı yaptık. Lüleburgazlı hemşerilerimiz ülke olarak içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte yoğun bir katkı sağlayarak beklenenin üzerinde kan bağışı yapılmasına vesile oldu. Şahsım ve Gençlik Kolları teşkilatım adına kan bağışı yapan ve bugün etkinlik alanına gelerek bizlere destek olan dualarını esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek