Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Şubat 2018, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 938 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye ile Medikent Hastanesi resim yarışması düzenliyor

Lüleburgaz Belediyesi ile Özel Medikent Hastanesi tarafından “Vücudumu Seviyorum, Ona İyi Bakıyorum” konulu resim yarışması düzenleniyor.
Belediye ile Medikent Hastanesi resim yarışması düzenliyor

Lüleburgaz Belediyesi ile Özel Medikent Hastanesi işbirliğinde gerçekleştirilecek resim yarışmasında “Vücudumu Seviyorum, Ona İyi Bakıyorum” konusu işlenecek. Yarışmaya katılmak isteyenler yaptıkları resimleri Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü veya Özel Medikent Hastanesi Halkla İlişkiler Bölümüne teslim ederek katılabilirler. Son katılım tarihinin 16 Şubat 2018 olan resim yarışmasında ödül töreni ise 26 Şubat’ta saat 19.30’da Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde gerçekleştirilecek.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek