Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 08 Şubat 2018, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 886 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2017 yılı değerlendirmesi

Lüleburgaz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2017 yılında yapılan çalışmalar anlatıldı.
Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2017 yılı değerlendirmesi

Gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında 2017 yılı çalışmalarını aktaran Destek Hizmetleri Müdürü Müjdat Akmaz yaptığı sunumda, “Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak toplam 36 kişi ile iş ve işlemlerimizi yapıyoruz. Mevcut araç parkurumuzda toplam 60 adet aracımız mevcuttur. Bir adet 19+1 koltuk kapasiteli küçük otobüs tarzındaki hizmet aracımızı devlet malzeme ofisinden tedarik etme çalışmaları başlamıştır. Kısa bir zaman zarfında araç filomuza katılacaktır. 2017-2021 Stratejik Plan doğrultusunda Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi iç tefrişat ve montaj işlemlerini gerçekleştirdik. Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi ürün teşhir dolabı imalat ve montaj işlemini yaptık. Mevcut parklarımızın ve Sakızköy korusunun tamirat ve yenileme çalışmalarını gerçekleştirdik. Edirne Bayırı Şehitlik tamirat ve genel bakım işlemlerimizi yaptık. Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi ikaz ve uyarı tabelalarının montaj işlemini gerçekleştirdik. Şehirlerarası Otobüs Terminali bayrak direkleri tedarik ve montaj işlemlerini gerçekleştirdik. Şehirlerarası Otobüs Terminali geçici çöp depolama alanı imalatını gerçekleştirdik. Kapalı Pazar yeri ve Semt Merkezinde bulunan oturma banklarını yeniledik. Danişment deniz ve orman kampını düzenledik. Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi bronz heykel montajlarını yaptık. Bisiklet yılı kapsamında toplam 230 adet bisiklet ve koruyucu ekipman alımını gerçekleştirdik. Mevcut hizmet alanlarımızda yenileme ve bakım çalışmaları yaptık. İkinci etap yayalaştırma bölgesinde mantar bariyer ve aydınlatma sistemlerini yaptık. Cadde ve meydanları süsledik. İhale servis birimimizde 2017 yılında 21 adet mal alımları, 14 adet hizmet alımları, 13 adet yapı işleri ihaleleri olmak üzere toplam 48 adet ihale gerçekleşmiş, 6 adet ihalede iptal edilmiştir. 2017 yılı için verilen bütçe ödeneğimiz 12 milyon 832 bin 100 TL’dir. Bunun % 75,84’lük kısmını gerçekleştirmiş durumdayız.” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek