Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Mart 2018, Çarşamba 11:33 tarihinde eklendi. 944 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Veteranlar Kuru Fasulye Pilav Gününde buluştu

Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneği tarafından gelenek haline getirilen ve bu yıl 5."Kuru fasulye - Pilav dayanışma yemeği " için dernek üyeleri geçtiğimiz hafta Lüleburgaz’da bulunan Tatlım Pasta & Cafe'de bir araya geldi.
Veteranlar Kuru Fasulye Pilav Gününde buluştu  

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Aslan ve Necmi İnci, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği üyelerinin bir araya geldiği yemekte, Futbol Takımının Teknik Direktörü Necati Kayhan’ın   hazırladığı kuru fasulye çok beğenildi.

Yaptıkları etkinlikler ile tüm Lüleburgazlıların haklı takdirini kazanan Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneği yöneticileri, Bir ay sonra başlayacak Balkan Veteranlar Ligi, devam eden Trakya veteranlar ligi, Yunanistan’ın Korfu adasında ve Bulgaristan Varna’da düzenlenen Veteranlar Turnuvalarına aldıkları davet ve mayıs ayındaki Lüleburgaz’da düzenlenen  5. Balkan Veteranlar Turnuvası hakkında üyelerini bilgilendirip görüşlerini aldılar.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen yemekte, doğum günü olan dernek üyesi Hüseyin Kırcıoğlu içinde bir kutlama yapıldı. 

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek