Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Mart 2018, Cuma 09:53 tarihinde eklendi. 1554 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Düğününüz yarım kalmasın

Lüleburgaz Elektrik Elektronik ve Yapı Sanatları Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Özeltin, korsan fotoğrafçılara yönelik olarak üyeleri koruma amacıyla gerekli girişimlerin yapıldığını belirtti.
Düğününüz yarım kalmasın  

Başkan Özeltin “Düğün sezonunun başlaması ile birlikte odamıza kayıtlı fotoğrafçı üyelerimiz ile sorunları görüşmek üzere bir toplantı düzenledik. Oda olarak, bu üyelerimiz için ortak bir fiyat tarifesi çıkarma kararı aldık.

Ayrıca bu işi kayıt dışı yapanlar ile ilgili olarak, Vergi dairesine ve Belediyeye gereğini yapmak, düğün salonlarında ve dışarıda bu işi yapanları resmi yoldan engellemek için başvuruda bulunduk.

 

Yapılacak olan denetimlerde; kayıt dışı bu işi yapan kişiler, düğün salonları ve düğün sahipleri de kontrol altına alınacak ve cezai yaptırımlar uygulanacaktır. Aslında düğün sahipleri hayatlarının en güzel anlarının kayıt altına alındığı bu özel günlerde işinin ehli, kayıtlı ve sanatkâr fotoğrafçı arkadaşlarımızı tercih etse bu sorunun çözümü çok daha kolay olacak ve bu özel anlarının basit bir korsanın değersiz kameralarında yok olmasına da sebebiyet vermemiş olacaklardır.

Biz oda olarak daha iyi hizmet ve üyelerimizin menfaatlerini korumak adına, düğün salonlarının ve düğün sahiplerinin dışarıda yaptıkları etkinlikleri Vergi dairesi ve Belediye işbirliği ile daha sık denetlemeye çalışacağız.

Sonuç olarak, korsan fotoğrafçılığın önüne geçmek için kanunların bize verdiği bütün yetkileri kullanacağız” dedi.

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek