Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 26 Mart 2018, Pazartesi 09:36 tarihinde eklendi. 1568 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İhale kavgasında 4 tutuklama oldu

Lüleburgaz’da 21 Mart 2018 Çarşamba günü 8 Kasım Parkı ihalesi öncesi meydana gelen silahlı saldırı sonrası hakim karşısına çıkartılan 4 kişi tutuklandı.
İhale kavgasında 4 tutuklama oldu  

 Edinilen bilgiye göre 21 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14.00’te Lüleburgaz Belediye Meydanı’nda meydana gelen silahlı saldırı olayında polis geniş çaplı operasyon yaptı.

Yapılan operasyonda toplam 14 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler 23 Mart 2018 Cuma günü polisin geniş güvenlik önlemli altında hakim karşısına çıkartıldı. Mahkeme kararı ile O.Y.,  A.K., M. Y. ve İ. T. tutuklandı. Göz altına alınanlardan iki kişi savcılık tarafından serbest bırakılırken, üç kişi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Beş kişi de Adli Kontrol Şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tutuklanan 4 kişinin, olayı organize eden iki kişi ile birlikte yaralanan ve yaralayan kişiler olduğu öğrenildi.

 

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek