Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Nisan 2018, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 913 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazsporlu Vedat Süper Ligde ilk maçına çıktı

Lüleburgazspor’un altyapısında ve Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’un formasını giyen genç kaleci Vedat Karakuş Süper Ligdeki ilk sınavını Fenerbahçe önünde verdi.
Lüleburgazsporlu Vedat Süper Ligde ilk maçına çıktı  

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da birinci kaleci Lung'un cezalı, ikinci kaleci Muammer Yıldırım'ın ise omzundan ameliyat edilmesi nedeniyle kaleyi 20 yaşındaki Lüleburgazspor altyapısında yetişen üçüncü kaleci Vedat Karakuş korudu. Süper Lig'de ilk kez bir maçta görev alan genç kaleci, Fenerbahçe karşısında tecrübesizliğinin kurbanı oldu ve kalesinde 5 gol gördü.

Volkan teselli etti

Bu sezon bir kez de Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında forma giyen genç eldiveni taraftarlar ve Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel teselli etti. Maçın devre arası 3-0 sona ererken Fenerbahçe'de 500. maçına çıkan Volkan Demirel, genç kaleciyi tünelden soyunma odasına girmek üzereyken yakaladı ve boynuna sarılarak ona moral verdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından ise yine Volkan, Vedat Karakuş ile maç sonu kucaklaştı. İlk maçına çıkan Vedat Karakuş'u Kayserispor taraftarı 5 gol yemesine rağmen bağrına bastı. Tribüne giden genç kaleci taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek