Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Nisan 2018, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1292 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emek Pazarı standı Nisan ayında hizmette olacak

Lüleburgaz Kent Konseyi Emek Pazarı İstihdam Çalışma Grubu, Nisan ayında Lüleburgazlı vatandaşlara el emeği ürünleriyle hizmet verecek.
Emek Pazarı standı Nisan ayında hizmette olacak  

Lüleburgaz Kent Konseyi Emek Pazarı istihdam çalışma Grubu, 7 Nisan 2018 cumartesi günü Lüleburgazlı vatandaşlara hizmet vermek için Kongre Meydanında stant açtı. Emek Pazarı İstihdam Çalışma Grubu üyeleri kurdukları stantta 12 yıldır olduğu gibi el emeği ürünleriyle halka hizmet veriyor. El emeğiyle üretilmiş takıların, kolyelerin, anahtarlıkların, sepetlerin, çantaların, patiklerin sergilendiği stant 20-24 Nisan dışındaki günlerde Lüleburgazlılara hizmet verecek.  Emek Pazarı İstihdam Çalışma Grubu Başkanı Berrin Akbulut ‘’ Emek Pazarı İstihdam Çalışma Grubu olarak Nisan ayı için standımızı kurduk. Her zaman olduğu gibi yine tamamen el emeği ürünlerimizi standımızda halkımızla buluşturuyoruz. Takılardan sepetlere çeşit çeşit ürünlerimiz mevcut. Tüm halkımızı standımıza bekleriz.’’ diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek