Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 28 Nisan 2018, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1693 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sıcaklık 35 dereceyi gördü

Lüleburgaz’da son günlerde sıcaklar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken dün termometreler 35 dereceyi gördü.
Sıcaklık 35 dereceyi gördü  

Bahar ayı içerisinde olunmasına rağmen son günlerde Lüleburgaz’da adeta yaz mevsimi yaşanıyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkarken, termometreler dün 35 dereceyi gösterdi. Nisan ayına göre normallerin çok üzerinde olan sıcaklık vatandaşları da şaşkına çevirdi. Yazın çok erken geldiğini belirten bazı vatandaşlar, “Bu sıcaklıklar Nisan ayında bu kadar oluyorsa Temmuz ayında kaç dereceyi görür kim bilir. Bu sene yaz ayı çok zor geçecek.” dediler.

Erken gelen yaz mevsimi, uzmanlar tarafından küresel ısınmanın sonucu olarak yorumlanırken, Lüleburgaz’da sıcaklıkların önümüzdeki günlerde 24 ile 31 derece arasında değişerek devam etmesi bekleniyor.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek