Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Mayıs 2018, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 778 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geleceğin pilotları THK’dan yetişiyor

Lüleburgaz’daki okulların havacılık kulübü öğrencileri, Türk Hava Kurumu (THK) Lüleburgaz Şubesi tarafından organize edilen eğitim döneminde Eskişehir’de ilk uçuş deneyimini yaşadılar.
Geleceğin pilotları THK’dan yetişiyor  

Türk Hava Kurumu(THK) Lüleburgaz Şubesi tarafından organize edilen eğitimlerde Lüleburgaz’da ki okulların havacılık kulübü öğrencileri 27-28 Nisan 2018 tarihlerinde THK Lüleburgaz Şubesi öncülüğünde Eskişehir Türkkuşu İnönü Havacılık ve Eğitim Merkezi Başkanlığı’nda ilk uçuş deneyimlerini gerçekleştirdiler. Düzenlenen planör uçuşlarına Lüleburgaz Lisesi’nden 14, Özel Genç Değişim Lisesi’nden 8, Özel Akım Koleji’nden 6, TEK Ortaokulu’ndan 7, Düvenciler Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi’nden birer öğrenci katıldı. Etkinlik THK Lüleburgaz Şube Başkanı İrfan Hüner, Yönetim Kurulu Üyesi, Ahmet Kurnaz,  Denetleme Kurulu Başkanı Tuncay Güven, Denetleme Kurulu Üyeleri İsmail Balıoğlu ve Nuri Beyaz ve Lüleburgaz Şube Saymanı Hasan Aktaş’ın katılımıyla sağlandı. Şube Saymanı Hasan Aktaş ‘’ Okullarımızda bulunan havacılık kulübü öğrencileriyle, gençlerimiz ve çocuklarımızla planör uçuşlarını gerçekleştirdik. Amacımız çocuklarımızın genç yaşlarda havacılık bilincini aşılamak, onları geleceğin pilot adayları olarak ilk deneyimlerini yaşamasını ve hayallerini gerçekleştirmelerini sağlamak. Ayrıca bu etkinliği düzenlememizde bize sağladıkları araç desteklerinden dolayı Lüleburgaz Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunarım’’ diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek