Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Mayıs 2018, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 928 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İl Yöneticisi’nden yerel basına destek

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün 30 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirdiği Pazartesi toplantısına CHP eski İl Başkanı Ünal Başkur da katıldı.
CHP İl Yöneticisi’nden yerel basına destek  

Söz alan Ünal Başkur, parti meselelerinin yerel basın içinde konuşulmaması gerektiğini belirterek pazartesi toplantısından da gazetecilerin çıkartılması gerektiğini söyledi.

Ünal Başkur daha sonra “İl Başkanlığım süresinde kırdığım kişilerden özgür dilerim” dedi.

Ünal Başkur’un ardından söz alan Lüleburgazlı CHP Kırklareli İl Yöneticisi Olcay Kaya, yerel basını savunarak CHP’nin özel meselelerini İl Yönetim ve İlçe Yönetim Kurulu Toplantıları’nda görüştüğünü Pazartesi toplantısının halka ve basına açık olduğunu söyledi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın yerel basınla arasının iyi olduğunu CHP Kırklareli İl Örgütü’nün de iyi olması gerektiğini savunan CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Kaya;“Değerli Cumhuriyet Halk Partililer hepinizi en içten devrimci duygularımla selamlıyorum Sizlerin desteğiyle il yöneticisi oldum önceki dönem il başkanımız Ünal başkanımızın Milletvekilliği belirlenme yöntemi hakkında ön seçimin sağlıklı üyeler olmadığı için doğru sonuç vermediğini söylemesi üzerine ben de bir katkıda bulunacağım.  Kendisini de il başkanı olarak bu üye bu delege seçti. Bu partinin üyesi de delegesi de doğruyu bilir ve seçer.  Ön seçimle 2 milletvekili seçti parlamentoya yolladı Üyelerin sağlıksız olduğunu savunuyorsanız 1 dönem il başkanlığı yaptınız sizi de bu üye delege seçti o zaman neden parti içi üye eğitimini hayata geçirmediniz.  2.bir konu Basın Mensuplarının toplantının bir bölümünden sonra dışarı çıkarılması.  Ben il yöneticisi olarak bu tutuma karşıyım. Biz Basının özgürlüğünü savunurken basını dışarı çıkarmamız Halkçı Şeffaf bir parti olarak Halktan gizleyeceğimiz bir şey olamaz. Bu arada Milletvekili Aday adayı olan Emin Halebak içeride mi? Göremiyorum.!! Sokakta Emin Halebak aday olursa oy vermeyiz diyen Halkım neden Oy vermeyeceğini gelip Parti kürsüsünden anlatmasını isterdim Milletvekili Aday adayı olan 2. Kişi Partide.  Özgür Kaya ve Tayfun Erel burada,  toplantıda aramızdalar ben ikisine de başarılar diliyorum yolları açık olsun.  Hepinizi en içten devrimci duygularımla selamlıyor teşekkür ediyorum” Dedi.

Haber Merkezi   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek