Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 09 Mayıs 2018, Çarşamba 09:36 tarihinde eklendi. 876 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şehitlik Belgesi eşine verildi

Şehit sağlık memuru Hakan Küçükkoçan için Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen şehitlik belgesi, kendisi de sağlık personeli olan eşi Nazan Küçükkoçan’a Lüleburgaz Kaymakamlık makamında Babaeski Kaymakamı ve Lüleburgaz Kaymakam vekili Hakan Özarslan tarafından verildi.
Şehitlik Belgesi eşine verildi  

Bu amaçla düzenlenen toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit ve İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile Lüleburgaz İlçesinde bulunan sağlık kurumlarının yöneticileri katıldı.

Hakan Küçükkoçan kimdir?

Lüleburgaz Devlet Hastanesinde Sağlık Memuru olarak görev yapmakta olan Hakan Küçükkoçan 14/02/1975 Pınarhisar doğumlu olup, 2 çocuk babasıdır. 25/10/1993 tarihinde Eskişehir Verem Savaş Dispanserinde Sağlık Memuru olarak görevine başlamıştır. 17/06/1998 tarihinde Eskişehir Kaymaz Sağlık Ocağında, 07/09/1998 tarihinde Vize Devlet Hastanesinde görev yapmıştır. 05/10/2010 tarihinde Lüleburgaz Devlet Hastanesinde görevine başlamış olup, Acil Servisimizde görev yaptığı 20/09/2016 günü Tekirdağ iline hasta sevkine gittiği esnada geçirmiş oldukları trafik kazası sebebiyle vefat etmiştir.

Gökhan KAN

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek