Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 14 Mayıs 2018, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1161 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lise’de Ayran Günü coşkusu yaşandı

Lüleburgaz Lisesi’nin her yıl düzenlenerek mezunlarını buluşturan ‘Geleneksel Ayran Günü’ 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü okul bahçesinde düzenlendi.
Lise’de Ayran Günü coşkusu yaşandı  

Bu yıl 60. yılını kutlayan Lüleburgaz Lisesi’nin her yıl yapılan ve lise mezunlarını buluşturan ‘Geleneksel Ayran Günü’ 12 Mayıs 2018 cumartesi günü okul bahçesinde yapıldı.

Törene Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Av. Koray Şentürk, İlçe Spor Müdürü Cihan Erdem, Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Özturgut, Okulu Müdürü İsmail Yener  ve mezunlar katıldı.

50 yıl önce Lüleburgaz Lisesi’nden mezun olanlar “Ayran Günü”nde yeniden okullarında buluşmanın sevincini yaşadılar. Eski günleri yad edip eski arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu hissettiler.

Lüleburgaz Lisesi’nin 1968 yılı mezunlarına, Başkan Gerenli tarafından mezuniyetlerinin 50. yılı anısına plaket verildi. Pilav ayran ikramı ile etkinlik sona erdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek