Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Ekim 2012, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 1437 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz bayramlaştı

Kurban Bayramı nedeniyle Lüleburgaz’da düzenlenen Bayramlaşma töreni bayramın ilk günü olan 25 Ekim Perşembe günü saat 14.00’te Lüleburgaz Belediyesi önünde yapıldı.
Lüleburgaz bayramlaştı
Bayramlaşma törenine Kırklareli Milletvekilleri A. Şenol Gürşan,  Mehmet Siyam Kesimoğlu, Av. Turgut Dibek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Uzun, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, 23. Dönem Kırklareli Milletvekili Dr. Tansel Barış, AK Parti Lüleburgaz ilçe Başkanı Ahmet Yılmaz, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dere Mahallesi Muhtarı Nuri Yavuz İşçioğlu ile oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Özcan ÇELTİKLİ
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek