Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Haziran 2018, Cumartesi 09:39 tarihinde eklendi. 904 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Minsolmaz’dan LTSO ziyareti

AK Parti Kırklareli Milletvekili ve 1.Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, 31 Mayıs 2018 Perşembe günü Lüleburgaz Ticaret Sanayi Odası (LTSO)Yönetimini ziyaret etti.
Milletvekili Minsolmaz’dan LTSO ziyareti  

Seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti Kırklareli Milletvekili ve 1.Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, 31 Mayıs 2018 Perşembe günü Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulundu. Milletvekili Minsolmaz’ a gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gündüz ve Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı da eşlik etti.

Ziyarette Trakya ve Lüleburgaz’da gerçekleştirilen projeler, imar çalışmaları, eğitim ve turizm konularına değinildi. Selahattin Minsolmaz yaptığı konuşmasında ‘’ İlhami ağabeyime hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirememiştik. Bu aynı zamanda bir hayırlı olsun ziyaretidir. Ticaret ve Sanayi Odası verdiği iftarla da farkını ortaya koydu. Hükümetimizin Lüleburgaz’la ilgili çok önemli projeleri var. Geçen gün Orman ve Su İşleri Bakanımız Kırklareli’ deydi. Ergene’yi geri kazanacağız. Maliyeti 10 milyar TL olacak. Ahmetbey Göleti’nden Lüleburgaz’a içme suyu gelecek. Bunlar çok önemli mega projeler. Kırklareli Üniversite’sinde 29 bin öğrencimiz var. Tıp Fakültesi onaylandı. Cumhurbaşkanımız bu konuyla bizzat ilgileniyor. Kırklareli’ne geçen sene nüfusun 7 katı turist geldi’’ dedi. LTSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli de Minsolmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek