Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Haziran 2018, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 1069 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz HEM’de açık hava kursu

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM) kurslar havaların aşırı sıcak olması münasebetiyle açık havada yapılmaya başlandı.
Lüleburgaz HEM’de açık hava kursu  

Lüleburgaz HEM’de yaz döneminde de kurslar tüm hızıyla devam ediyor. Havaların aşırı sıcak olması nedeniyle HEM’de yeni bir uygulamaya geçilerek HEM Bahçesinde kurulan masada vatandaşlara kurslar verilmeye devam etti. El Sanatı Eğitmeni Fatma Baş öncülüğünde gerçekleştirilen kursta hanımlar açık hava hocası tarafından öğrendikleri işleri yaptılar. Eylül ayında başlayan kursta ise 30 kursiyer bulunuyor.

El Sanatı Eğitmeni Fatma Baş, yaptığı açıklamada burada aksesuar, tablo, süsleme ve benzeri birçok el işi yaptıklarını belirterek havaların aşırı sıcak olması nedeniyle kendilerini dışarı attıklarını da söyledi.

Kursiyerlerden Nurten Gündüz ise kurslardan çok memnun olduğunu belirterek, “Arkadaş tavsiyesi ile buradaki kurslara başladım. 5 yıldır buranın bağımlısı oldum. Her sene başka bir kursa gidiyorum. Zamanımı burada dolu dolu geçiriyor ve kafamı dağıtıyorum. Arkadaşlarımızla burada çok eğleniyorum herkese HEM Kurslarına katılmasını tavsiye ederim.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek