Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Temmuz 2018, Pazartesi 12:32 tarihinde eklendi. 722 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kıvılcım Denetim Kurulu Başkanlığına seçildi

Türkiye Kahveciler ve büfeciler Federasyonu Yönetim ve Denetim Kurulu Toplantısında Lüleburgaz Kahveciler Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, Denetim Kurulu Başkanlığına seçildi.
Başkan Kıvılcım Denetim Kurulu Başkanlığına seçildi  

Türkiye Kahveciler Federasyonu Yönetim ve Denetim Kurulu Toplantısı 19 Temmuz Perşembe günü Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıda yapılan görev dağılımına göre Kırıkkale Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok 4 yıllığına, İstanbul Kahveciler Odası Başkanı Serdar Erşahin ve Giresun Kahveciler Odası Başkanı Ercan Ayhan 2’şer yıllığına başkan vekili seçildi.

Denetim Kurulu Başkanlığına seçilen Lüleburgaz Kahveciler Odası Başkanı Kıvılcım “Türkiye Kahveciler Ve Büfeciler Federasyonumuzun Denetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirdik. Yapılan görev dağılımda Uğur ve Erkin başkanlarımın teveccüğü ile tekrar Türkiye Kahveciler ve Büfeciler Federasyonumuzun Denetim Kurulu Başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. Emeği geçen herkese teşekkür ederek saygılar sunarım” dedi. 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek