Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Temmuz 2018, Pazartesi 12:37 tarihinde eklendi. 1078 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayraktar, sigorta yaptırmanın kriterlerini açıkladı

Lüleburgaz’da uzun yıllardır sigortacılık sektöründe hizmet veren Bayraktar Sigorta, ev, iş yeri ve araçlara sigorta yapmanın önemine ve sigortalandığı durumda kişinin kazancına dair açıklamalarda bulundu.
Bayraktar, sigorta yaptırmanın kriterlerini açıkladı  

Lüleburgaz’da uzun yıllardır sigortacılık sektöründe hizmet veren ve sigorta denildiğinde akla ilk gelen firmalardan olan Bayraktar Sigorta’nın sahibi Selçuk Bayraktar, ev, iş yeri ve araçlara sigorta yapmanın önemine ve sigortalandığı durumda kişinin kazancına dair açıklamalarda bulundu. Bayraktar yaptığı açıklamada ‘’ Sigorta kişinin yaşamında gördüğü risklerin gerçekleşmesi durumunda oluşacak kaybın, mali açıdan ödediği prim oranında teminat altına almasıdır. Aracınızı, evinizi, hayatınızı , iş güvenliğinizi , sağlığınızı ,işyerinizi , sigortalatabilirsiniz. Bu unsurla belirlediğiniz ve teminat altına aldığınız riskler gerçekleştiğinde kaybınız maddi olarak karşılanır . İnternetten veya çağrı merkezlerinden alacağınız sigorta poliçesi , tüm detayları göz önüne alınarak hazırlanamadığından , teminatları ihtiyaçlarınıza göre alınamadığı için , oluşabilecek hasarı cepten ödemek zorunda kalabilirsiniz. ‘’ diyerek sigortanın öneminden bahsetti. Sigorta yaptırırken dikkat edilmesi gereken hususlara ve acentenin önemine de değinen Selçuk Bayraktar açıklamalarına ‘’ Sigortada üç kritik nokta vardır. Teminat seçimi, prim ödemesi ve hasar. Bu noktaları en iyi takip edecek acentedir. Acente, 24 saat müşterisinin hizmetindedir.Hasar oluşumunda , anlaşmalı servisler bilgisinde , eksper ve hasar dosyası bilgisi hakkında acenteniz , sizi en doğru biçimde yönlendirir. Aksi takdirde internetten , çağrı merkezinden veya diğer kanallardan poliçe aldıysanız sorun yaşayabilirsiniz . Muhatap bulmakta zorlanırsınız. Ama profesyonel yetkili acentelerde böyle sorunlar yaşamazsınız. Hasar olduğunda en kısa sürede ulaşabileceğiniz sadece acentenizdir.’’ diyerek devam etti. Bayraktar ‘’sigorta, acenteden alınır’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek