Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 28 Temmuz 2018, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1209 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vatandaşların metruk bina tedirginliği

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Acıçeşme Sokak üzerinde atıl vaziyette bulunan bina çevrede yaşayan vatandaşların korkulu rüyası haline geldi.
Vatandaşların metruk bina tedirginliği  

Uzun süredir atıl vaziyette bulunan metruk bina çevrede yaşayan vatandaşları isyan ettirdi. Madde bağımlılarının mekânı haline gelen ve sokak hayvanlarının ölülerinin bulunması nedeniyle etrafa kötü kokuların yayıldığı metruk bina konusunda yetkililerden yardım isteyen vatandaşlar şuana kadar herhangi bir cevap alamadıklarını belirttiler. Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada, “Madde bağımlıları tarafından mesken haline gelen bu evin geceleri yanından geçmeye korkuyoruz. Ayrıca yaz aylarında aşırı sıcaklar nedeniyle bahçesinde ölü olan sokak hayvanları kötü kokulara ve sineklerin çoğalmasına neden oluyor. Bununla ilgili yetkililere başvurmamıza rağmen herhangi bir yaptırım olmadı. Yetkililerin biran evvel bu metruk bina ile ilgilenmesini istiyoruz.” ifadelerinde bulundular.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek