Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Ağustos 2018, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 836 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi KIRKAB-1‘e geçiyor

Lüleburgaz Belediye Meclisi, 2 Ağustos 2018 Perşembe günü Sokollu Külliyesi Hamamı Meclis Salonu’nda KIRKAB-1’e katılma konusunda olağanüstü toplandı.
Lüleburgaz Belediyesi KIRKAB-1‘e geçiyor  

Lüleburgaz Belediye Meclisi, 2 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 18.00’de KIRKAB-1’e katılmayı görüşmek üzere olağanüstü toplandı. Sokollu Külliyesi Hamamı Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantı açılış ve yoklamanın yapılmasıyla başladı. Gerçekleşen toplantıda Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 24/07/2018 tarih ve 9457 sayılı KIRKAB-1’e katılma talebi konulu yazı oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda daha sonra Lüleburgaz Belediye Meclis Üyelerinden KIRKAB-1’e üye seçimi yapıldı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli doğal üye; Murat Gerdeme, Erol Özgür, Mine Dibek ve Zehra Artan asil üye; İsmail Yurdatapan ve Bahri Yılmaz yedek üye olarak belirlendi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek