Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Kasım 2012, Salı 09:42 tarihinde eklendi. 970 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Destek bekliyorum”

Lüleburgaz 80.Yıl Ortaokulu Okul Meclis Başkanı, Sevilay Öztürk, Ankara’ya gitmek için destek beklediğini bildirdi.
“Destek bekliyorum”
Okulda öğrencilerin huzurunda bir konuşma yapan Öztürk, kendisini seçen öğrencilere teşekkür ederek, planlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, okul için yararlı çalışmalar yapmak istediğini belirterek, “Her geçen gün bir adım daha ileriye gitmek ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Okulumuzda bir takım etkinlikler yapmak istiyorum. Bir basın köşesi oluşturarak gündemdeki haberler hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlamak istiyorum” dedi.
Öztürk, okulda yapılan seçimde 518 oyun 317’sini alarak başkan seçilmişti. Öztürk, okulunu ve Lüleburgaz’ı Ankara’da temsil etmek istediğini de sözlerine ekledi. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek