Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 27 Ağustos 2018, Pazartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1819 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz CHP’nin acı günü

CHP Lüleburgaz İl Delegesi Melahat İkbal Can (77) 24 Ağustos 2018 Cuma günü hayatını kaybetti.
Lüleburgaz CHP’nin acı günü  

Pankreas kanseri tedavisi gören Melahat İkbal Can, Lüleburgaz Belediyesi’nde çalışan CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serkan Can’ın annesi, Kırklareli eski Belediye Başkanı Kadir Gökçe’nin de öz teyzesi, Lüleburgazlı Merhum İşadamı Orhan Esen’in kız kardeşi, Pirgasi Meyhanesi Sahibi Osman Esen’in de öz teyzesi idi.

Melahat İkbal Can, 25 Ağustos 2018 Cumartesi günü Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Lüleburgaz eski Mezarlık’ta toprağa verildi.

Cenaze törenine CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Turabi Kayan,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, TBMM 23. Dönem Kırklareli Milletvekili Dr. Tansel Barış,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya,  Lüleburgaz Belediyesi çalışanları ile aile Lüleburgazlılar katıldı.

Biri erkek olmak üzere 3 evlat sahibi olan Melahat İkbal Can vefat etmeden tam bir hafta önce en küçük evladı Mehmet Serkan Can’ı 17  Ağustos 2018 Cuma gününün akşamı Olcay Cadde Teras’ta düzenlenen düğün ile evlendirmişti.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Haber Merkezi   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek