Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 31 Ağustos 2018, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 1128 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’dan “Forma Kampanyası”

Lüleburgazspor Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Başkan Şenol Turan, forma kampanyası ve kombine kart çalışması başlattıklarını kaydetti.
Lüleburgazspor’dan “Forma Kampanyası”  

Belediyenin takıma hiçbir şekilde yardımda bulunmadığını belirten Turan “Şehrimizin güzide takımı Lüleburgazspor’da yaklaşık 4 yıldır başkanlık yapmaktayım. Bu süreç içerisinde Lüleburgaz Belediyesi’nin asli görevi olmasına rağmen şehrin takımı Lüleburgazspor’a 4 yıl içerisinde maddi-manevi hiçbir yardımda bulunmamıştır.“Futbol gereksiz bir spor dalıdır ve kapatılmalıdır” mantığında olan eski başkan Emin Halebak’ın istifa etmesinden sonra futbolu ve sporu seven ve Lüleburgazspor’un yanında olacağına inandığımız Murat Gerenli başkan oldu. Emin Halebak döneminin Lüleburgazspor’a göstermiş olduğu  tavrı maalesef yeni başkan Gerenli’nin de devam ettirdiğini gördük. Kendisiyle yaptığımız son toplantıda Murat Başkan Lüleburgazspor’a hiçbir şekilde maddi-manevi yardım etmesinin söz konusu olmadığını Lüleburgazspor’un Lüleburgaz’daki takımlardan hiçbir farkı olmadığını beyan ettikten sonra, bizler şehrimizin takımı Lüleburgazsor’u liglere katılım ve şampiyonluğa oynayabilmesi için forma kampanyası ve kombine kart çalışması düzenlemeye karar verdik. İsme yazılı olacak olan formalarımızı alt limit 500 TL ve üst limitin açık olduğu, kombine kartlarımızın da geçen sene olduğu gibi 100 TL’den Lüleburgazspor sevenlerine sunulacaktır. Şehrimizin işadamlarından, siyasi parti ilçe başkanlarından, sivil toplum derneklerinden, esnaflarımızdan ve Lüleburgazspor taraftarlarımızdan gücü nispetinde forma veya kart çalışmamıza destek vermelerini rica ediyorum. Yaşasın Lüleburgazspor mücadelemiz. Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek