Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 31 Ağustos 2018, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 864 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

30 Ağustos kutlamaları çelenk koyma töreniyle başladı

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Etkinlikleri Lüleburgaz Hükümet Konağı önünde başladı.
30 Ağustos kutlamaları çelenk koyma töreniyle başladı  

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Etkinlikleri, saat 08.45’te Askeri ve Mülki Erkan’ın Lüleburgaz Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtında yerlerini alması ile başladı. Program saat 09.00’da Lüleburgaz Kaymakamlığı, Lüleburgaz Garnizon Komutanlığı ve Lüleburgaz Belediye Başkanlığı makamlarının çelenklerinin Atatürk Anıtına konulması, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ve bayrağımızın göndere çekilmesi ile devam etti. Program dâhilinde daha sonra Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan, kaymakamlık makamında protokole dahil personelin tebriklerini kabul etti.

Buğra KAYA

                                                                                                                                                      

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek