Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Eylül 2018, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 1191 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sude Tüysüz Fatsa’dan şampiyon olarak döndü

Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Lüleburgazlı Sude Tüysüz, üst üste 4.’kez şampiyon olmayı başardı.
Sude Tüysüz Fatsa’dan şampiyon olarak döndü  

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde Karadeniz ile Hazar Denizine kıyısı olan ülkeleri bir araya getiren Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası düzenlendi. Turnuvada beş ülkeden 1004 erkek, 849 bayan sporcu mücadele etti. Fatsa Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen organizasyon 2 Eylül Pazar günü sona erdi. Fatsa 75.yıl Spor Salonunda düzenlenen müsabakalara Lüleburgaz Şamiloğlu Kulübü Karatecisi Sude Tüysüz’de katıldı.

Turnuvada Lüleburgazlı Sude Tüysüz, 4.kez üst üste şampiyon oldu. Şamiloğluspor Kulübünün antrenörü Şemsi Şamiloğlu “Sporcumuz Sude Tüysüz, şampiyonada 4.kez üst üste şampiyon olduğu için çok mutluyuz. Bu başarısından dolayı kendisini kutluyorum” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek