Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Eylül 2018, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 798 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Velimeşespor Lüleburgaz’da tek golle güldü

TFF 3.Lig 1.Grup takımlarından Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor Lüleburgaz’da konuk ettiği Batman Petrolspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı.
Velimeşespor Lüleburgaz’da tek golle güldü  

Saha bakım çalışmaları devam eden Ergene Velimeşespor, Lüleburgaz 8 Kasım Stadında 22 Eylül Cumartesi günü Batman Petrolspor ile karşılaştı. Ergene Velimeşespor mücadeleye Ogün, Alişan, Ali Emre, Hayrullah, İbrahim Fatih, Erçağ, Berat, Selçuk, Ali, Emre, Rıdvan ilk 11’i ile çıktı.

Karşılaşmanın 27.dakikasında Batman Petrolspor atağında Samet’in vurduğu şu az farkla auta çıktı.

38.dakikada Batman Petrolspor futbolcusu Celal’in kafa şutu Velimeşespor kalecisi Ogün’de kaldı.

45+1.dakikada konuk ekipten Erhan’ın kafa vuruşu az farkla auta gitti ve ilk devre bu sonuçla sona erdi.

İkinci devreye iyi başlayan taraf Ergene Velimeşespor oldu. 56.dakikada Velimeşespor’da Emre’nin ceza çizgisi üzerinden çektiği sert şut üstten az farkla auta gitti.

73.dakikada Ergene Velimeşspor beklediği gole kavuştu. Muhammet’in kornerden gönderdiği topu Batman Petrolspor AŞ. defansı uzaklaştıramayınca topa son dokunan Erçağ takımını 1-0 öne geçirdi.

78.dakikada ikinci devre Velimeşespor’da oyuna giren Muhammet’in pasından gelen topu Emre kale yerine auta göndererek takımını mutlak bir golden etti.

89.dakikada Erçağ kaleci Süleyman ile karşı karşıya kalmasına rağmen çektiği şut kaleciden döndü. Karşılaşma Ergene Velimeşespor’un 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

Bu sonuçla ligde ikinci galibiyetini almayı başaran Ergene Velimeşespor, puanını 7’ye çıkartarak 5.sıraya kadar yükseldi. Batman Petrolspor ise henüz galibiyetle tanışamadı. Tekirdağ temsilcisi gelecek hafta Trabzon ekiplerinden Yomraspor’a konuk olacak.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek