Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Ekim 2018, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 1464 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Ahmetbey Belde Yönetimi değişti

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı haftalık halk toplantısı gündemde bulunan maddelerin görüşülmesiyle gerçekleştirildi.
CHP Ahmetbey Belde Yönetimi değişti  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında 1 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıya CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, CHP Genel Merkez YDK Üyesi Emrah Arslan ve çok sayıda partili üye katıldı. Başkan Metin, konuşmasında Ahmetbey Belde örgütünün istifa ettiği ve yerine ise Recep Topaç ve ekibinin göreve getirildiği belirtildi.

Başkan Metin, konuşmasında “Ahmetbey Belde örgütümüz, yıprandığını belirtmelerinden dolayı seçimlere örgütün daha dinç bir ekip ile girmesi için yönetim kurulu ve belde başkanımız istifa etti. Dün akşam Ahmetbey’de de yapmış olduğumuz görüşmede de yeni başkan ve yönetim kurulu oluşturuldu. Kendileriyle ilçe örgütümüz tarafından bugün olağan üstü toplantı yapılacak. Ahmetbey’de yeni belde başkanımız Recep Topaç oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri ise Ahmet Kaçar, Yılmaz İşcan, Sezer Bilgin, Özkan Altıntaş, Osman Sözkırmaz, Öner Demir, Serkan Türkücü, Kaya Emre, Uğur Aşıcı, Tayfun Sivri oldular. Bizde İlçe Yönetimi olarak atamalarını yapacağız. Şimdiden Ahmetbey’e ve Lüleburgaz’a hayırlı olsun diyoruz.” dedi.

Metin, yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adayı olmak isteyenlerinde başvuru sürelerinin başladığını belirterek, “Hepinizin bildiği gibi CHP Genle Merkezinin yerel seçimlerle ilgili takvimi açıklandı. 2018/1113 sayılı genelge ile ilgili bugün itibari ile adaylık süreci başlamış bulunuyor. İl, İlçe Belde yönetimlerinde olanlar ayın 12’sine kadar istifa etme zorunluluğu var. İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ve Belediye Başkanlarında istifa zorunluluğu yok. Ayın 19’una kadar da müracaatlar olacak. Onlarla ilgili gerekli tedbirler alındı, hazırlıklarımız yapılıyor. Başvuruları almaya hazırız.

Biz ilçe yönetimi olarak geçen hafta yapmış olduğumuz toplantıda örgütün birliği, bütünlüğü, bu seçimlerin daha sağlıklı yapılabilmesi, 24 Haziran seçimlerinde yaşanan kırgınlıkların, dargınlıkların bir nebze olsun giderilmesi noktasında bize fayda sağlayacağına inandığımız demokrasinin gereği Lüleburgaz’da Belediye Başkan adayını tüm üyelerin katılımıyla eğilim yoklaması kararı aldık. Bu kararımızla bu akşam kısmet olursa yola çıkacağız. Yarın Ankara’ya, katılabilirsek de grup meclis toplantısına katılıp gerekli yerlere bu kararımızı bildireceğiz. Ben Genel Merkezimizin bu doğrultuda karar vermesi talebiyle inşallah olursa eğilim yoklaması ile yapılacak bir seçimin Lüleburgaz için daha sağlıklı ve örgüt anlamında da kavgaları bitireceği umuduyla biz bu kararı aldık. Kararımızın inşallah hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek