Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Ekim 2018, Cuma 09:31 tarihinde eklendi. 789 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da yoğun hafta

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 8-17 Ekim 2018 tarihlerinde Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında belediyeye ait tesislerde çeşitli kültürel etkinlikler gerçekleşecek.
Lüleburgaz’da yoğun hafta  

Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında gerçekleşecek etkinlikler 8 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 09.00’da LYKA’da ‘KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ ile başlayacak.

Etkinliklerin ilk gününde saat 17.30’da gerçekleştirilecek açılışın ardından ‘KAOS’ isimli resim sergisi, Lüleburgaz’ın unutulmaz fotoğraf sanatçısı rahmetli Özcan Çeltikli anısına düzenlenen ‘Özcan Çeltikli Aramızda’ Gezi Dostları Fotoğraf Sergisi görücüye çıkacak. Ardından caz konseri gerçekleşecek.

 Hafta boyunca devam edecek etkinliklerde inovasyon, tasarım eğitimleri, tiyatro gösterileri, belgesel gösterimleri ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan LÜBİFEST bisiklet festivali gerçekleşecek.

LYMBA’da düzenlenecek olan festivalde birçok etkinliğin yanında ünlü şarkıcı Aydilge ve Fatma Baba Lüleburgazlılar için sahneye çıkacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek