Koray Başkan’ın acı günü
Trakya'da
Milletvekili Fahri Özkan’dan basın açıklaması
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANI yapıldı
Bu haber 13 Kasım 2012, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 1825 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Recep Ayaz’dan sert açıklama “Benim ismin üzerinden Emin Halebak’a saldırdılar”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Babaeski Kuleli’de dün öğle namazından sonra şehit Ersan Yenici’nin cenaze törenine katılması nedeniyle Pazartesi toplantısı yapılmadı.
Recep Ayaz’dan sert açıklama “Benim ismin üzerinden Emin Halebak’a saldırdılar”
Parti binasında toplantı olmamasına rağmen CHP İl Başkan Yardımcısı   Av. Emrah Arslan, İlhami Zafer Girgin, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu  Üyesi  Abdullah Çebi, Ahmetbey Eski Belediye Başkanı Recep Ayaz ile  bazı partililer katıldı.
Burada Ahmetbey Eski Belediye Başkanı Recep Ayaz, geçtiğimiz  Görünüm Gazetesi’nde yayınlanan “Recep Ayaz’dan şok açıklamalar” başlıklı  haberle ilgili açıklamalarda bulundu.
Kendisinin Ahmetbey Belediye Başkanı Ünal Kaymaz’ın  açıklamasına yönelik açıklama yapmak üzere Kenan Gören tarafından Görünüm Gazetesi’ne çağrıldığını belirten Recep Ayaz “Ben Ahmetbey ve şahsımla ilgili gazetede yayınlanması için açıklama yapmak üzere gazeteye gittim. Daha sonra da burada gerekli açıklamaları yaptım. Ancak 12 Ağustos 2012 Pazartesi günü benim açıklama yapmadığım Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’la ilgili açıklamalar yapmışlar. Bunları da benim ağzımdan yazmışlar. Kendileri CHP’li Belediye Başkanı Emin Halebak’la kavgalı olabilirler. Ama bu kavgaya beni dahil etmeleri ve beni kullanmaları son derece yanlış ve gazetecilik etiğine yakışmayan bir davranıştır. Kendilerini kınıyorum. Gazetenin merkezini aradım Kenan Gören’le görüştüm. O’da bana kendisinin bunları yazmadığını yetkili kişilerin bu haberi o şekilde girdiğini söyledi. Yetkili kişiler ise o haberin öyle geldiğini ve gazetede yer aldığını söyledi. Bende kendilerine artık Görünüm Gazetesi ile çalışmayacağımı söyledim. Gazetenin görüşü sağ veya sol olabilir ama asıl olan tarafsız olmaktır. Taraflılığını haberlere yansıtmamaktır. Ben partili Belediye Başkanım Emin Halebak ve partime yapılan saldırıya alet olduğum için kendilerinden özür diliyorum” dedi.
Ertan BAYER
 
 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek