Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Kasım 2018, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1287 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Reality World Bilişim Gayrimenkul açıldı

Reality World Bilişim Gayrimenkul 3 Kasım 2018 cumartesi günü saat 14.00’da Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi Murat Hüdavendigar Caddesi Yusuf Zaralı Plaza 4.katta hizmete girdi.
Reality World Bilişim Gayrimenkul açıldı  

Lüleburgaz’da uluslararası bir gayrimenkul danışmanlık şirketi açıldı. Reality World Gayrimenkul Bilişim şirketinin 3 Kasım 2018 cumartesi günü saat 14.00’da Hürriyet Mahallesi Murat Hüdavendigar Caddesi Yusuf Zaralı Plaza 4.katta açılışı gerçekleşti.

Lüleburgaz’da Kimya Metin olarak bilinen Kimya öğretmeni Metin Büyükavcılar’ın ortağı olan şirketin açılış törenine AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz CHP Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Kaya, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Ethem Oruç, Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü, AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği bünyesindeki muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Gerçekleşen açılış töreninde konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, uluslararası bir şirket olan Reality World Bilişim Gayrimenkul danışmanlık firmasının Lüleburgaz’a hayırlı olması dileklerinde bulunurken AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ise “ Lüleburgaz’ın müstesna bir yerinde açılan Reality World Bilişim Gayrimenkul danışmanlık firmasının şehrimize gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Buğra KAYA                                                                                                                                                                                 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek