Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 27 Kasım 2018, Salı 10:53 tarihinde eklendi. 776 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Türkeş için lokma ikram etti

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından 25 Kasım 2018 pazar günü Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda MHP’nin Kurucu Lideri Merhum Alparslan Türkeş’in doğum gününü hatırlama ve şehit öğretmenlerimizi hatırlamak adına Lüleburgaz halkına lokma ikramında bulunuldu.
MHP Türkeş için lokma ikram etti  

MHP Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından düzenlenen etkinliğe Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü de katılım gösterdi. Lüleburgaz halkının yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Ulu Önderimizi Mustafa kemal Atatürk’ün fotoğraflarından oluşan bir sergide düzenlendi. MHP İlçe Teşkilatından konuyla ilgili yapılan açıklamada “Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş Beyefendinin doğum gününü hatırlama ve şehit öğretmenlerimizi anma etkinliğimizin standını ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Murat Gerenli ve Saygıdeğer Eşi Aysu Gerenli Hanımefendiye,  CHP İlçe Başkanı Sayın Bülent Metin Beyefendiye ve CHP Kadın Kolları Başkanı Münevver Ardagül Hanımefendiye teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek