Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Aralık 2018, Perşembe 09:36 tarihinde eklendi. 1336 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İŞKUR’dan sevindiren kurs

Lüleburgaz İŞKUR Hizmetleri, İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlükleri işbirliğinde Beko-Loder Operatörü İş Makinesi Kursu başlıyor.
İŞKUR’dan sevindiren kurs  

Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Aralık 2018 ile 10 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Beko-Loder Operatörü İş Makinesi Kursu, kursiyerleri hem sertifika sahibi yapacak hem de para kazanma imkânı sağlayacak.

Lüleburgaz İŞKUR Hizmetleri Müdürü Ahmet Selim Keskin, kursla ilgili yaptığı açıklamada “İşsizlerin mesleki gelişimlerine destek olmak ve istihdam edilebilirliklerinin arttırılması amacıyla ‘Kazıma-Yükleme-Tasviye (Beko-Loder) Operatörü İş Makinesi Kursu’ düzenliyoruz. Günlük olarak kursiyerlerimize 25 TL cep harçlığı İŞKUR tarafından ödenecek. Başvuran kursiyer adaylarımız arasından 20 Aralık Perşembe günü (bugün) İŞKUR Hizmetleri Merkezi’nde saat 10.00’da seçme yapacağız. Kursumuz ise 24 Aralık Pazartesi günü başlayacak ve 10 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecek. Kursumuzda başarılı olanlar Beko-Loder Operatörü olarak fabrikalarda kolayca iş bulma imkânı elde edecektir.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek