Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Aralık 2018, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 2550 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın lezzet durağı Labarba Börek

Lüleburgaz’da farklı börek lezzetleri sunan Labarba Börek ve Kafe, Kocasinan Mahallesi İstanbul Caddesi’nde hizmete girdi.
Lüleburgaz’ın lezzet durağı Labarba Börek  

Su böreğinin tadını etli ürünlerle buluşturarak farklı lezzetler sunan Labarba Börek, 16 Aralık 2018 pazar günü Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi İstanbul Caddesi 4/D adresinde hizmete girdi. Uğur Işıköndeş tarafından hizmete açılan işletmede kaşar peynirli su böreği, kavurmalı su böreği, pastırmalı su böreği, pizza çeşnili su böreği gibi farklı lezzetler bulunuyor.  Su böreğini etli ürünlerle buluşturarak farklı lezzetler sunan Labarba Börek ve Kafe’de sade kaşarlı böreğin porsiyonu 8 TL, bir kilogramı 35 TL’ye; etli ürünlerin porsiyonu 12 TL’ye, bir kilogramı 55 TL’ye satışa çıkarılıyor.

Tiyatro deyiminde topluluk anlamına gelen Labarba kelimesinden esinlenilerek adı konulan işletmenin çalışanlarından Ünal Işıköndeş “ İşletmemizi faaliyete geçirirken Lüleburgaz halkına sağlıklı ve lezzetli börek tadını hijyenik ortam ve koşullarda sunmak için yola çıktık. Et ve peynir ürünlerimiz bilinen, tanınan markalara ait ürünlerdir. Böreklerimizde Urfa’dan gelen özel tereyağından kullanıyoruz. Tüm sertifakalarımız mevcuttur. Müşterilerimiz ürünlerimizi güvenle tüketebilirler. Tüm Lüleburgaz halkımızı leziz börek çeşitlerimizi tatmaya davet ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek