Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 28 Aralık 2018, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 930 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ezan okuma dalında Lüleburgaz İHO il birincisi oldu

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Sada Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma, Genç Bilaller Ezan Okuma yarışması il elemesi Lüleburgaz İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirildi.
Ezan okuma dalında Lüleburgaz İHO il birincisi oldu  

Yapılan yarışmaya Kırklareli ili ve ilçelerinde bulunan İmam Hatip okulları katıldı. Yarışmaya Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Yarışmada Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma dalında Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi İbrahim Durgut il birincisi olurken, Pınarhisar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi İhsan Erdem ikinci, Lüleburgaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yusuf Eren Bıçak üçüncü oldu.

Ezan Okuma dalında ise Lüleburgaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yusuf Karlı il birincisi, Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Muhammet Aydil ikinci ve Vize İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Furkan Oruç üçüncü oldu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek