Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 29 Aralık 2018, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1051 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti’de ittifak yok

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Mustafa Köseoğlu, 31 Mart 2019 pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerde partisinin Kırklareli’de bir ittifak içinde bulunmayacağını belirtti.
İYİ Parti’de ittifak yok  

İYİ Parti’nin Kırklareli’de herhangi bir partiyle ittifak içinde olmayacağını ifade eden İl Başkanı Mustafa Köseoğlu yaptığı açıklamada“ Ülkemizde yaklaşan mahalli yerel seçimler ile ilgili Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin ve genel merkezimizin talimatları doğrultusunda bazı illerimizde ittifak çalışmaları devam etmektedir. Lakin Kırklareli ilimizde İYİ Parti olarak herhangi bir siyasi parti ile ittifak yapma kararımız yoktur. Yapılan bazı spekülatif açıklamalar ve yanlış yönlendirmelerden dolayı partimize gönül vermiş tüm halkımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız sayesinde tekrardan ifade etme ihtiyacı hissettik. Biz Kırklareli İl Başkanlığı, İlçe Başkanlıkları ve Belde Başkanlıkları olarak tüm bölgemizde partimize müracaat eden aday adaylarımızın taleplerini alıp değerlendirmemizi yaparak müracaatlarımızı sürdürmekteyiz. Bölgemizde ilçe ve beldeler olmak üzere toplam 21 belediye başkanlığı başta olmak üzere belediye meclis üyelikleri ve il genel meclis üyeliklerinde müracaatları kabul etmeye devam etmektedir. Hiçbir siyasi parti ile ittifak içinde olmadan, her yerde İYİ Parti bayrağını gururla ve onurla temsil etmek gayesindeyiz. Kuruluşumuzdan çok kısa bir süre sonra yaşanan genel seçimlerinde halkımızın gösterdiği teveccühe teşekkür etmek ve rüştümüzü ispat etmek, halkımıza borcumuzdur. Kırklareli' nin tüm belediyelerinde İYİ Belediyecilik anlayışı ile hizmete hazırız.” ifadelerine yer verdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek